LING

Viser alle 5 resultater

 • Hi-Vitamin C 12%
 • LING Titanium Dioxide
  Ansigtscreme

  Titanium Dioxide

  DKK 400,00 Tilføj til kurv
 • Triple action Exfoliator
  Ansigtscreme

  Triple action Exfoliator

  DKK 400,00 Tilføj til kurv
 • DNA - Do Not Age
  Ansigtscreme

  DNA – Do Not Age

  DKK 750,00 Tilføj til kurv
 • LING Dual Moisture Emulsion
  Ansigtscreme

  Dual Moisture Emulsion

  DKK 625,00 Tilføj til kurv

Ling New York er en unik hudplejeserie baseret på naturlige ingredienser og uden parfume. Produkterne har i mange år været blandt favoritterne hos de helt store stjerner i USA og er i dag mindst lige så populære blandt helt almindelige kvinder og mænd.

Med inspiration fra de asiatiske skønhedsprincipper har Ling Chan revolutioneret skønhedsverden inden for cremer mod aldring af huden og problemer med akne. Derudover giver Ling produkter en helt unik glød og fugt, der efterlader huden med et ungdommeligt look.

Da Ling Chan stiftede ’LING skin care tilbage i 1976 var det et meget målbevidst valg om at give klienterne den bedst mulige pleje til deres hud uanset hudens tilstand, samt en stor viden og erfaring derom.I de 35 år har hun behandlet alle slags hudtyper og alle klienttyper, lige fra store Hollywood stjerner, som Cameron DiazUma Thurman og Gisele Bündchen til husmødre og forstadsfruer, fra unge mennesker til ældre mennesker og de mange forskellige ansigter har alle fået en tydeligt sundere, smukkere, mere glødende og jævn hud med de populære Ling Skin care produkter.

LING Skin care sammenføjer traditionel asiatisk skønhed og ansigtsteknikker med State-of-the-art ingredienser og teknologi. Hvert ansigtsprodukt er omhyggeligt udviklet til at behandle en specifik hudtype og tilstand.

Shopping Cart

Filtrer efter pris

Scroll til toppen