RAZspa Anti-Irritation 200ml

kr. 165,00

RAZspa Anti-Irritation 200ml – Vikingernes saltbade havde en koncentration af virkestoffer ligesom man finder i Det Døde Hav. Netop disse bade genopfinder vi med Anti Irritation og blander med de fantastiske virkninger og behandlinger, som de gamle munke lavede med pileudtræk fra purpur-pil.

Jeg kalder det for Anti Irritation pga de mange problemer, som dette produkt kan hjælpe med – fx psoriasis, akne og eksem Det er på ingen måder nyt, men derimod bare glemt viden på nye flasker.

Indhold: 200 ml.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): RA-22180:C4-DC2-PPR13-B1 Kategorier: , ,

RAZspa Anti-Irritation 200ml

RAZspa Anti-Irritation 200ml – Vikingernes saltbade havde en koncentration af virkestoffer ligesom man finder i Det Døde Hav. Netop disse bade genopfinder vi med Anti Irritation og blander med de fantastiske virkninger og behandlinger, som de gamle munke lavede med pileudtræk fra purpur-pil.

Jeg kalder det for Anti Irritation pga de mange problemer, som dette produkt kan hjælpe med – fx psoriasis, akne og eksem. Det er på ingen måder nyt, men derimod bare glemt viden på nye flasker.

Indhold: 200 ml.

Virkning

Purpurpil

Pileudtræk har været anvendt til naturkosmetik 20.000 år tilbage i tiden. Erfaringer fra netop denne lange tradition gør, at man ved, at det er sikkert at anvende til kosmetik. Purpurpilen har det største indhold af salicinsyre og ascorbinsyre, som findes i naturen, og det er den mest brugte ingrediens i anti-age hudplejeprodukter. Ascorbinsyre bruges i cremer til blandt andet hudkræft og solskader. Ascorbin og Salicinsyre sammen bruges mod pigmentskader og til homonforstyrret hud, da de hæmmer de dårlige bakterier og de holder mælkesyrebakterier i live længere. Acorbinsyre er et C-vitamin, og det har betydning for kroppens immunforsvar, fordi det blandt andet beskytter mod virus og bakterier i huden.

Saltsydelage

Restlage er det vand, som er tilbage, når man har fremstillet spisesalt ved Læsø Saltsyderi. Lagen er ikke spiselig, men den indeholder en række mineraler og sporstoffer, som er yderst gavnlige for huden. Salt indeholder sporstoffer, magnesium, mineraler og jod, der bliver direkte optaget af huden. Restlagen har en sammensætning, som minder meget om menneskets blodplasma, og det er én af grundene til, at det har så gavnlig en effekt på vores hud. Selv slem eksem og psoriasis kan lindres med dette. Mildere tilfælde af hudproblemer, som fx bumser, betændelse og svamp, kan blive markant forbedret – eller ligefrem forsvinde. Saltkoncentrationen i vores lage er 9 gange højere end for almindelig havvand, og lagen indeholder den samme koncentration, som du finder i Det Døde Hav.

Samspillet i Anti Irritation

Salt og pile opløsningen er målrettet en irriteret problemfyldt hud og til lindring ved fx eksem og lign. Ved tør, skællende og meget irriteret hud opbløder den de skællede og tørre flager. Den virker lindrende ved kløe og den er sårhelende. Alle mineraler samarbejder for at forbedre de metaboliske processer, og sikrer, at hudens normale funktioner opretholdes samt at den bevarer sit sunde, glansfulde udseende. Irritationer og bakterier, både indefra og udefra, bliver bekæmpet – så kun hudens beskyttende bakterieflora beholdes. Behovet for ascorbinsyre (normalt bare kaldet C-vitamin), er øget ved fysisk stress, homonforstyrrelse, sygdom, tobaksrygning, forurening mm. Sammen med jern er C-vitamin nødvendigt for dannelsen af de 20 aminosyrer, som kroppen bruger til at opbygge protein og kollagen. Mangler man kollagen betyder det, at de mindste blodkar bliver skøre, huden tyndere, skrøbelig og at sår heler dårligt. Mineraler og vitaminer trænger ned i din hud og de bidrager til en normalisering af produktionen af kollagen. Det bidrager også til at beskytte cellerne mod oxiddativ stress – for eksempel påvirkning fra solens UV-stråler, homonforstyrrelser, eksemer, bakterieangreb mm.

Anvendelse

  • Ved tør og skællende hud anvendes den mineralmættede opløsning ufortyndet direkte på huden med en vatrondel. Efter 30 minutter skylles efter med rent vand. Behandlingen gentages 1-2 gange daglig i 14 dage eller efter behov.
  • Til almindelig rens mod akne, bruges den som tonic efter almindelig afrens morgen og aften hvorefter du behandler huden som normalt.
  • Eksem behandles ved at komme væsken på med vatrondel, alt efter sted og angreb, bruges Økologisk Anti Irritation fra 1 til 3 gange dagligt.
  • Større lidelser kan pakke sind i gase der derefter fugtes med RAZspa Økologisk Anti Irritation. Lad den sidde i mellem 10 og 40 minutter og vask med almindelig vand. Hænder og fødder kan pakkes ind i bomuld handsker eller strømper der er gjort våde af den Økologiske Anti Irritation.
  • Irriteret hovedbund eller psoriasis. Anti Irritationen kan kommes i hovedbunden efterhårvask, ved irriteret hovedbund eller psoriasis. Lad sidde imens du bader resten af kroppen. Skyldes og vasken igen med din almindelige shampoo.

Ingredienser

Aqua, Magnesium Sulfate Ekstrakt, Salixin Purpur 400% ekstrakt.

Shopping Cart
Scroll til toppen