Tilbud!

RAZspa Repair 15ml

kr. 93,00

RAZspa repair 15ml er en fantastisk salve til både ansigt og krop – og vores mest solgte produkt! Det er et 100% rent naturligt produkt, og du finder det i bøtter på 100ml og 15ml. Samtlige ingredienser kan man selv samle og udvinde i naturen – så det er meget tro mod naturens egen kemi.

Indhold: 15ml

Ikke på lager

Varenummer (SKU): RA-22040:C4-DC2-PPR13-A1 Kategorier: , ,

RAZspa Repair 15ml

RAZspa Repair 15ml er en fantastisk salve til både ansigt og krop – og vores mest solgte produkt! Det er et 100% rent naturligt produkt, og du finder det i bøtter på 100ml og 15ml. Samtlige ingredienser kan man selv samle og udvinde i naturen – så det er meget tro mod naturens egen kemi.

Indhold: 15ml

Virkning

  • RAZspa Repair 15ml består af Sheasmør, Cacaosmør, Bergamotte, Grape, Olivenolie, Tidselolie, Bivoks, Lanolin – og intet andet end det. Det er altså ren natur med ingredienser, der har været brugt i tusindvis af. Blandt andet i behandlingen af sår, rifter, irritationer, røde numser på børn, mod psoriasis, eksem – og så videre.
  • Lanolin er det fedtstof, der minder mest om hudens eget fedtstof, og absorberes derfor hurtigt af huden. Det stammer fra det beskyttende lag på fårets uld, og er derfor ikke et naturmateriale, som vi løber tør for – så længe vi husker at klippe fårene. Lanolin gennemtrænger hudens yderste lag ind til underhuden, og fungerer som en fugtighedsreserve for huden.
  • Sheasmør udvindes af sheanødder, og de vokser på karité træerne i et bælte fra Senegal til Sudan. Det indeholder bl.a. E-vitamin, karotin og allantoin, og sheasmør virker helende, beskyttende, blødgørende, solbeskyttende og mindsker udtørring af huden.
  • Olierne og frugterne har igennem generationer været brugt i behandlingen af irritationer i huden. Det ses fx i skrifter fra Egypten, skrifter fra kloge koner – og ikke mindst middelalderens munke har brugt disse i deres behandlinger. Med devisen: ’Har det virket i de sidste 2000 år, så virker det nok stadig’ er de stadig en del af RAZspa Repair.
  • RAZspa repair 15ml er meget effektiv mod tørre læber, flossede neglebånd, rifter, små sår, rød hale hos spædbørn og ammesår. Den kan med fordel bruges som natmaske for at give huden et ekstra fugt boost eller for at lindre irritation.

Anvendelse

  • Salven kan bruges overalt på kroppen og i ansigtet, og til alle former for irritationer, eksemer og tør og sprukken hud. Den er fantastisk som læbepomade og som et beskyttende lag mod vind og vejr på både kinder, hænder og fødder. Og så er den et must på din skiferie! Ved meget tørre hænder og fødder anbefaler jeg dig at påføre et tykt lag og efterfølgende dække området med et par tynde bomuldshandsker/sokker og sove med det på.
  • Natmaske: Efter rens og eventuelt RAZspa A-retinoid tager du en god klat Repair ud i hænderne og varmer det op. Du påfører først Repair i ansigtet, herefter albuer og knæ og slutter af med fødder og hænder. Hvis det er første gang, at du bruger produktet, vil du nok tænke, at du skinner som en glaseret juleskinke. Og det gør du også! Men hvor er huden bare lækker, når du vågner om morgenen.
  • Bruges efter behov, men gerne hver eneste nat.

Ingredienser

Lanoline. Olea European Fruit Oil. Carthamus Tinctorius Seed Oil. Butyrospernum Pakii Butter. Cera Alba. Theobroma Cacao Seed Butter. Limonene. Citrus Bergamia Peel Oil Expressed. Citrus Paradisi Peel Oil. Linalool. Citral. Gernatol.

Shopping Cart
Scroll til toppen